În sfârşit, după 1 an de muncă la noua interfaţă a portalului, Meme.ro are începând de astăzi, un HomePage nou nouţ!

Vă reamintesc că pe 25 august 2010 anunţam bucuros că noua interfaţă a fost pusă pentru prima dată online şi era disponibilă doar membrilor autentificaţi, mai exact tot ce ţine de membrii, conturi de utilizatori, profile, etc. Astăzi, după un an de muncă, mai multe secţiuni importante de pe Meme.ro au fost refăcute şi îmbunătăţite.

Din păcate, mai multe secţiuni de pe Meme.ro funcţionează pe vechea interfaţă, însă trebuie să ştiţi că se depune o muncă colosală la refacerea portalului şi, bineînţeles, la îmbunătăţirea lui, a conţinutului, a securităţii şi nu numai.

Acestea fiind spuse, sper că munca pe care o depunem să fie primită bine de membrii şi utilizatorii portalului Meme.ro, iar pe viitor aceştia să petreacă aici şi mai mult timp.

De asemenea, aş dori (ca de obicei) să vă exprimaţi părerile pozitive şi/sau negative despre portalul Meme.ro şi să veniţi cu sugestii sau idei noi.

Echipa Meme.ro

http://www.meme.ro/

2 Responses to Meme.ro are un HomePage nou!

  1. Rain BLOG says:

    Meme.ro are un Design nou!…

    De 2 zile, unul dintre cele mai tari proiecte la care am lucrat în ultimii ani, portalul Meme.ro, are un nou design! Noua versiune a HomePage-ului a fost pusă online începând cu 1 septembrie 2011, iar mai multe secţiuni ale portalului au fost actualiza…

  2. surcuf says:

    felicitari echipei MEME:RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *